Bezpieczeństwo zakupów zapewnia Nextranet.pl

Tradycje i sztuka kulinarna Chin - ebook

42,00 39,06 zł (zawiera 5 % VAT)

  • EPUB (znak wodny)
  • MOBI (znak wodny)

Ksawery Burski 

14.04.2021

14.04.2021

polski

Wydawnictwo Akademickie Dialog

978-83-8002-280-5

Opis:

W książce zawarty jest zarys dziejów chińskiej sztuki kulinarnej, cieszącej się zasłużoną renomą wśród znawców i smakoszy.

Autor przytacza w niej również 140 przepisów, stanowiących bardzo skromny fragment niezwykle bogatej (ponad kilka tysięcy potraw!) i urozmaiconej kuchni Chin.

Opinie o produkcie


Bądź pierwszą osobą, która doda opinię. Kliknij tutaj.
 
  100% gwarancji satysfakcji Możesz absolutnie bez żadnego ryzyka kupić wybrany produkt z naszej oferty. Chcemy przekonać Cię, że cyfrowe publikacje to przyszłość. Jesteśmy pewni, że ta forma publikacji przypadnie Ci do gustu, dlatego też dajemy 100% gwarancję. Dzięki temu możesz mieć pewność, że albo będziesz zadowolony z naszych produktów... albo zwrócimy Ci pieniądze.
Kup Tradycje i sztuka kulinarna Chin - ebook
Forma zakupuCena

Tradycje i sztuka kulinarna Chin - ebook

42,00 39,06 zł (zawiera 5 % VAT)
    • EPUB (znak wodny)
    • MOBI (znak wodny)

Twój koszyk

Koszyk jest pusty.
Czytniki w SUPEROFERCIE

Nowości

  1. 1.Zabójczy Pocisk. Dziedzictwo
  2. 2.Nowe Historie Literatury
  3. 3.Oblicza śmierci
  4. 4.Językowy obraz rodziny jako nośnika wartości w czasopismach laickich i katolickich w latach 2010-2015
  5. 5.Tęsknota za innym światem
  6. 6.Entre Amigos. Hiszpański sposób na szczęście
  7. 7.Zdrowo w 15 minut
  8. 8.Trzecia Rzesza na haju
  9. 9.Oblicza śmierci
  10. 10.Superkultura. Geneza fenomenu superbohaterów

Najchętniej kupowane

  1. 1.Oblicza śmierci
  2. 2.Niosąc płomień. Podróże astronauty
  3. 3.Filozoficzne podstawy idei praw zwierząt
  4. 4.Co cię gryzie? Fascynujący świat pasożytów
  5. 5.Historia współczesnej Afryki
  6. 6.Perfumy, attar i bahkur. Przewodnik po świecie arabskich wonności
  7. 7.Prospekt Niepodległości
  8. 8.Historia Izraela
  9. 9.Tragizm polityki mocarstw
  10. 10.Punkt cięcia